Deelnemen aan de 4-daagse

Locatie

De locatie van de Avond 4-daagse van Nijverdal. Slechts 250 meter vanaf het station ligt het Evenementen-terrein aan de Koersendijk 1, 7443 PR  Nijverdal. Dit is de Start- en Finishlocatie van de Avond 4-daagse. 
Streetview, klik hier  |  Googlemaps, klik hier

Voorinschrijving

Deelnemers kunnen zich ongeveer 6 weken vooraf aan de 4-daagse voor-inschrijven bij Cigo in Nijverdal of Primera in Hellendoorn. Voorinschrijving is 4,00 euro per persoon.

Bij de start inschrijven

Inschrijven bij de start van de 4-daagse kan ook op de 1e en 2e wandelavond vanaf 18.00 uur. Deelnemers kunnen zich bij de infocaravan op het Evenemententerrein aan de Koersendijk in Nijverdal inschrijven. Inschrijven tijdens de 4-daagse is 4,50 euro per persoon.

Scholen

Regionale scholen (Nijverdal, Hellendoorn, Hulsen) krijgen elk jaar in februari/maart het inschrijfformulier naar het school-email gestuurd en tevens [HIER  STRAKS] te downloaden. Hier kan de school alle deelnemende wandelaars op aangeven. Het inschrijfformulier kan gelijk met het inschrijfgeld worden ingeleverd in de week zoals vermeld op het formulier. Indien er deelnemers zijn ‘vergeten’ of als iemand ‘te laat’ was voor inschrijving, dan kunnen deze kinderen zich als individueel inschrijven zoals omschreven bij VOORINSCHRIJVING of BIJ DE START INSCHRIJVEN.

De STARTVOLGORDE voor scholen staat ook vermeld op het inschrijfformulier voor scholen.

Thema slotavond, de grote intocht

Op de laatste avond van de 4-daagse wordt er gevraagd aan de deelnemers om een bepaald thema uit te dragen. Hier wordt elk jaar veel gehoor aan gegeven en kunnen de mooiste creaties worden bekeken.Voor 2022 is het thema nog niet bekend.