Zonder vrijwilligers, GEEN 4-daagse

Belangrijke schakels

Zonder vrijwilligers kan een Avond4daagse niet worden georganiseerd! Vrijwilligers zijn erg belangrijk dus. In Nijverdal hebben we dan ook een enthousiaste groep vrijwilligers die elk jaar weer mee helpen dat onze Avond4daagse goed verloopt. De groep vrijwilligers schommelt rond de 35 personen/verkeersregelaars en het bestuur bestaat uit 5 bestuursleden. 

Vrijwilliger worden?

Zou je het niet geweldig vinden om bij kruispunten te staan en dan het verkeer zodanig te helpen regelen, zodat wandelaars van de 4-daagse veilig kunnen oversteken. De wandelaars zijn vrolijk, zingen en groeten naar je omdat jij de 4-daagse mede mogelijk maakt. Dat geeft een goed gevoel. Om vrijwilliger/verkeersregelaar te worden kun je een e-mailtje sturen naar info@avond4daagse-nijverdal.nl en vermeld  dan even dat je vrijwilliger wilt worden. Daarna sturen wij je informatie terug om in te loggen bij de Nationale verkeersregelaars website. Daar moet je een eigen account maken en een code van onze 4-daagse ingeven. Daarna volg je de instructies van de website om verkeersregelaar te kunnen worden. Als het gehele proces (20-30 min.) met succes voltooid is, dan gaat er een melding naar de gemeente Hellendoorn. De gemeente stuurt dan een verkeersregelaars-bewijs naar je toe.

Een paar weken voor de 4-daagse krijg je invulschema wanneer we jou mogen inplannen, welke avonden. Enkele weken daarna, ongeveer 2 weken voor de 4-daagse, krijg je de definitieve planning te zien en zie je wanneer en waar je bent ingeroosterd. Een week voor de 4-daagse is er nog een informatieavond voor verkeersregelaars. Tijdens de 4-daagse als je bent ingeroosterd, meldt je je op de Evenementenweide bij de infocaravan. Daar worden verdere instructies gegeven.

Nogmaals, zonder vrijwilligers kan een Avond4daagse niet worden georganiseerd. Wordt vrijwilliger!

Vacature

Ben jij iemand die goed taaltechnisch onderlegd is en goed contact kan maken met bijv. sponsoren? Vind je het helpen organiseren van een evenement geweldig? Wil je dan een emailtje sturen naar info@avond4daagse-nijverdal.nl. Wellicht kun jij een aanvulling zijn in het bestuur.